26 Mart 2011 Cumartesi

Bakın şimdi hayalimdeki insanı tarif edicem.

Esmer ya da kumral olucak. Sarışın sevmem. (Kellan Lutz bi istisna tabii.) Kısa, 3 numara saçları ve kirli sakalı olucak. Bi kulağında 2 tane küpe, diğerinde 1 tane küpe olucak. Ses tonu seksi olucak tabii ki. Özellikle sessiz konuştuğunda sesi çok ama çok seksi çıkmalı. (Abaza değilim, korkmayın.) Gözleri anlamlı bakmalı. Öküzün trene baktığı gibi bakmamalı. Gözlerinin içi gülecek her zaman. Bide ela olursa tadından yenmez valla. Ve olmazsa olmazım; kaslar. Karnında baklavaları olucak. Kol kasları da -boksör gibi olmamak şartıyla- olucak. Yani siyah atlet giydiğinde (apaçilerin giydiklerinden değil lan. :(() yakışıcak, kasları belli olucak. Mimikler de önemli. Küstüğünde suratımı asıcam derken mongol gibi olmamalı. Öyle bi surat ifadesi takınmalı ki ben dayanamayıp, gidip öpücüklere boğup, özür dilemeliyim. E takım elbise de yakışmalı tabi. Omuzlar biraz geniş olursa iyidir. Sesi gibi kendi de her an seksi olmalı. Uyandığında, yemek yerken, yürürken, sarhoşken. Ağzı da iyi laf yapmalı. Ensesinden öptüğümde huylanıp, omuzlarını kaldırmalı (fanteziye bak amk). Hm, şey azıcıkta zengin olsun bari… 
İşte benim hayalimdeki insanın özellikleri bunlar. Aa tesadüfe bakın ki bu özelliklerin hepsi bi insan da mevcut. Evet, bildiniz! Nejat İşler tabii ki!
Şimdi Nejat İşler’i düşünerek yazıyı tekrar okuyun. Yalnız fazla kaptırmayın kendinizi, bide aşık maşık olursunuz. Milyon tane hayrandan sonra bide sizle uğraşmayayım. (oha havalarım…) 
Neyse. 
Nejat 4ever yani. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder